Fotografie

vormgeving

marketing

concent creatie

Naast fotografie zijn wij ook gespecialiseerd in vormgeving en op het gebied van marketing. Wij bieden graag het complete plaatje aan. Zodra wij content maken voor uw bedrijf, verzorgen we automatisch ook de vormgeving en de fotografie voor in de berichten. Op deze manier kunt u alles uit handen geven en bij een bedrijf neerleggen.

Onze werkwijze

Het maakt niet uit of u in contact wil komen voor fotografie, vormgeving of voor marketing. Wij gaan altijd met u in gesprek. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om uw bedrijf te leren kennen, te weten wat uw visie is en wat u graag wilt uitstralen. Zo komen wij erachter wat het beste bij uw bedrijf past, maar ook binnen uw huisstijl en behalen wij precies wat u voor ogen had. Heeft u nog helemaal niks voor ogen? Geen zorgen, uiteindelijk komen wij met het resultaat waar u erg tevreden mee zal zijn.

Fotografie

Na het (telefonische)gesprek weten wij precies wat we voor u kunnen betekenen en gaan voor u aan de slag. Wij proberen zoveel mogelijk sturing te geven in bijvoorbeeld kleding keuzes voor portretten, maar ook de locatie die het meest passend is. Door ons gesprek, weten wij namelijk wat u belangrijk vindt en spelen hier geheel op in. Kortom, wij ontzorgen en samen creƫren wij een verbluffend resultaat op het gebied van fotografie.

vormgeving

Een nieuwe huisstijl, een logo of misschien wel een beurswand? Na onze communicatie weten we precies wat u wil. Het kan ook zijn dat u het niet weet en komen wij met een aantal voorstellen. Wij stoppen niet tot dat u tevreden bent. Onze ervaring is dat het al vrij snel raak is, wij hebben namelijk goed naar uw wensen geluisterd en sluiten hierop aan.

Op het gebied van drukwerk, werken wij samen met een kwalitatief uitstekende aanbieder. Hierdoor is snelheid en kwaliteit gegarandeerd. Door onze ervaring weten wij heel goed welke papiersoort en materiaal het beste is voor uw drukwerk. Wilt u alleen het ontwerp en het laten drukken door uw eigen drukker? Dat mag natuurlijk ook.

Marketing

Op het gebied van marketing volgt er altijd eerst een persoonlijke intake. Ik maakt graag een afspraak met u om zoveel mogelijk door te spreken en te kijken of er een klik is vanuit uw kant. Op het gebied van marketing ga je toch altijd voor een langere tijd met elkaar in zee. Na het gesprek kunt u de keuzen maken om een plan door mij te laten schrijven. Zodra dit plan klaar is, zullen we deze samen bespreken en kunt u aangeven wat u wel en niet zou willen en daarna gaan we aan de slag. Wij beginnen altijd eerst voor een kwartaal en daarna gaan we opnieuw in gesprek. Wij willen dan graag weten hoe onze dienstverlening is bevallen en bespreken we het plan nog een keer.    

Wij houden van maat werk. Het kan zo maar zijn dat wij het plan tussentijds aan passen om een beter resultaat te behalen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u zelf een stapje terug wilt doen omdat er ineens een grote toestroom aan nieuwe klanten komt. Hier spelen wij graag in op de behoefte van uw bedrijf.

Contact formulier